Parimet tona

Një shtatëzani e padëshiruar është një ngjarje e zakonshme, e cila ndodh papritur dhe ndoshta ju gjen të papërgatitur. Në disa situata, gratë e dinë shumë shpejt se çfarë vendimi do të marrin. Ndonjëherë vendimi është i vështirë dhe kërkon kohë, si dhe biseda me njerëz të besuar. Edhe një bisedë në një qendër këshillimore profesionale mund të jetë e dobishme për të marrë një vendim në një drejtim ose në një tjetër

Mos ngurroni të na kontaktoni në këto raste dhe ne do t'ju ndihmojmë që të merrni një vendim.

Të treja metodat për një abort

Nëse keni vendosur të ndaloni shtatzëninë, mund të zgjidhni njërën nga tre metodat:

Me të treja metodat e abortit kemi mjaft përvojë, të gjitha janë të sigurta, të pakëta në efektet anësore dhe shumë rrallë ka ndërlikime. Asnjë nga këto metoda nuk është përgjithësisht më favorizuese se tjetra. Përkundrazi, ato ndryshojnë në detaje dhe në proces. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që të zbuloni të gjitha metodat dhe pastaj të vendosni për metodën që ju përshtatet më së miri.

Metoda e duhur e kontracepsionit

Jemi gjithashtu të lumtur t'ju japim informacionin e saktë për të gjitha Kontraceptivet dhe t'ju këshillojë në zgjedhjen e një metode. Informacione të mëtejshme mbi metodat kontraceptive mund të gjenden edhe në faqen këtu Links

Në konsultimin, trajtimin dhe përkujdesin ne jemi në dispozicionin tuaj me përvojën tonë. Ne kombinojmë mjekësinë moderne me përkujdesin njerëzor.

Shëndeti juaj fizik dhe mendor është shqetësimi ynë i përbashkët.

Klinika ambulatore Gynmed ofron ndihmë mjekësore, mbështetje psikologjike dhe respekt në rastin e një shtatëzanie të padëshiruar