Udhëzime në Vjenë

Wien: Klinika Gynmed

Mariahilfergürtel 37, 1150 Vienna

Lënja e orareve: Nga e hëna në të premte. Prej orës 09:00 deri në 17:00.

Telefon: +43 699 178 178 00
e-mail:

You can also call us via Whatsapp
Our employees speak German and English, but not Albanian.

Klinika ambulatore është shumë afër Westbahnhof.
Kur dilni jashtë nga Westbahnhof, ecni drejt, mbi pjesën e jashtme të Mariahilferstraße dhe Mariahilfergürtel. Është shtëpia e dytë në anën e djathtë.

Transporti publik:

U-Bahn U3, U6
Straßenbahn Linjat 5, 6, 9, 18, 49, 52, 58
Stacioni „Westbahnhof“

Me makinë:

Parking garazhe WIPARK Westbahnhof / Felberstraße  www.parkeninwien.at
Mercure Wien Westbahnhof, Lohrgasse 3

Ka edhe disa hapësira parkimi në parkimin nëntokësor. Hyrja në parkingun nëntokësor është e drejtë në fillim të shtëpisë. Ju lutem vini re se për shkak të numrit të kufizuar të hapësirave të parkimit, ne nuk mund të garantojmë një hapësirë të lirë parkimi.

Bahn:

Trenat rajonale dhe S-Bahn S50 mbërrijnë në Westbahnhof (fahrplanauskunft). Prej aty është vetëm pak metra larg nga Klinika Gynmed.

Westbahn gjithashtu ofron( westbahn.at/fahrplan-2016.pdf)Lidhje me qytetet perëndimore thuajse çdo orë.

Trenat nga transporti hekurudhor intra-evropian (Railjet, EuroCity, InterCity, Trenat-D, EuroNight) mbërrijnë në stacionin kryesor Hauptbahnhofhauptbahnhofcity.wien.Nga atje tramvaja 18 shkon në drejtim të Urban Loritz Platz direkt në Westbahnhof (16 minuta). Ose mund të zbrisni në stacionin & nbsp; Meidling dhe të merrni U6 drejt Floridsdorf në Westbahnhof (vetëm disa ndalesa).

Me aeroplan:

Vjena arrihet drejtpërdrejt nga shumë linja ajrore:www.viennaairport.com
Fluturime të lira www. austrian.com, www.airberlin.com.
Fluturimi më i mirë dhe më i lirë nga qyteti juaj mund të gjendet nën www.checkfelix.com ose www.fly.de

Nga aeroporti ju duhet rreth 30 minuta per në ambulatorin e Gynmed. Ju ose mund të merrni autobusin, i cili ju lë çdo 30 minuta direkt në Westbahnhof (8 euro / 30 minuta)Vienna_AirportLines
Kjo është rreth 2-minuta në këmbë nga stacioni i trenit Westbahnhof në Klinikën Gynmed.
Ose ju mund merrni edhe një taksi për rreth 35-45 euro. Çmimet fikse për taksi ofron www.airportdriver.at