Udhëzime Salzburg

Ambulanca Gynmed, Salzburger Landesklinken / SALK

Ne jemi të vendosur në ndërtesen e parë pas farmacisë, hyrja I4.
Brenda Klinikës së Salzburgut vëzhgoni 'Gynmed Ambulanz' në tabelat e informacionit.

 

Telefon: +43 699 178 178 05
e-mail:

Müllner Hauptstr. 48, 5020 Salzburg

Trajtime vetëm pas lënjes së orarit nëpërmjet telefonit.

Udhëtimi me ÖBB dhe O-Bus:

Në stacionin kryesor ÖBB në Salzburg; para stacionit në Südtiroler Platz është stacioni O-Bus; Në stacionin e autobusit 3, të marrë O-Bus "2" (drejtimi Walserfeld) në stacionin "Salzburg Aiglhof Landeskrankenhaus West" dhe hyrjen Aiglhof në SALK Arrealit.

Arritja me makinë:

A1 për të dalë nga "Salzburg Mitte" - Rruga kryesore në Mynih që shkon në qytet - bashkohet me Ignaz Harrerstraße - kthehuni në të djathtë në kryqëzimin Ignaz Harrerstraße / Rudolf Biebl Straße dhe ecni drejt deri Rudolf Biebl Straße deri në "Aiglhofkreuzung"; parku aty dhe zgjidhni "hyrjen e Aiglhof" në SALK Arreal.

Map: Gynmed Clinic at the Salzburg Regional Hospital

Map: http://www.salk.at/...